با حضور در پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور؛

جلسه هیات تحریریه نشریه هواشناسی و علوم جو برگزار شد

۲۸ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۷ کد : ۷۷۴ اخبـــار پژوهشگاه
جلسه هیات تحریریه نشریه هواشناسی و علوم جو با حضور تمامی اعضای هیات تحریریه این نشریه در پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور برگزار شد.
جلسه هیات تحریریه نشریه هواشناسی و علوم جو برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، جلسه هیات تحریریه نشریه هواشناسی و علوم جو با حضور تمامی اعضاء هیات تحریریه این نشریه در سالن جلسات پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور برگزار شد.

این جلسه با حضور عباسعلی علی اکبری بیدختی "عضو هیات علمی موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران و عضو هیات امنای پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور"، فرهنگ احمدی گیوی "عضو هیات علمی موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران"، مجید آزادی "عضو هیات علمی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور"، سهیلا جوانمرد "عضو هیات علمی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور و مدیر علمی و اجرایی نشریه"، مجید حبیبی نوخندان "عضو هیات علمی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور"، علی محمد نوریان "مدیر مسئول سابق نشریه هواشناسی و علوم جو" و احد وظیفه "رئیس انجمن علمی هواشناسی ایران و مدیر مسئول نشریه هواشناسی و علوم جو" به عنوان اعضای هیات تحریریه نشریه هواشناسی و علوم جو تشکیل شد.

در ابتدای این جلسه علی محمد نوریان "مدیر مسئول سابق نشریه هواشناسی و علوم جو" و همچنین سهیلا جوانمرد "مدیر علمی و اجرایی نشریه هواشناسی و علوم جو" گزارشی از عملکرد نشریه مذکور به اعضای هیات تحریریه ارائه نمودند.

در ادامه این جلسه گزارشی در خصوص سیاست ‌گذاری‌ های کلی و علمی نشریه توسط احد وظیفه "مدیر مسئول نشریه هواشناسی و علوم جو" ارائه شد.

در پایان تمامی اعضای حاضر در جلسه در خصوص سیاست‌ ها، چشم‌ انداز و موارد پیش رو نظرات خود را بیان کردند.

شایان ذکر است، فصلنامه هواشناسی و علوم جو، نشریه علمی-پژوهشی انجمن علمی هواشناسی ایران است. هدف از انتشار این فصلنامه آشنا کردن متخصصان، کارشناسان و دانشجویان رشته های هواشناسی و علوم جوی با تحقیقات جدید در زمینه های مختلف مرتبط می باشد.

این نشریه در زمینه های علوم، مهندسی و مدیریت هواشناسی، علوم جوی و اقیانوس شناسی، هواشناسی کاربردی (کشاورزی، آب، محیط زیست، جاده ای، ادوات و تجهیزات ویژه هواشناسی) مقالات علمی-پژوهشی را منتشر می نماید.

کلید واژه ها: وزارت راه و شهرسازی سازمان هواشناسی کشور پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور انجمن علمی هواشناسی ایران نشریه علمی هواشناسی و علوم جو