رئیس سازمان هواشناسی کشور در مراسم گرامیداشت روز پژوهش؛
پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور به عنوان یک بازوی پژوهشی فعالیت های عملیاتی را به بهترین شکل هدایت می کند
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، در نشستی که به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر سازمان هواشناسی کشور با حضور سحر تاج بخش مسلمان "معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواشناسی کشور"، مهدی رهنما "رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور"، بهزاد لایقی "سرپرست معاونت پیش بینی و توسعه سازمان هواشناسی کشور"، محمد ناصر هاشمی "معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان هواشناسی کشور"، فرح محمدی "معاون فنی و شبکه ایستگاه ها سازمان هواشناسی کشور" و مدیران و کارشناسان این سازمان در سالن شهید همت این مجموعه برگزار گردید بر فعالیت های پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور به عنوان یک بازوی پژوهشی در فعالیت های عملیاتی این سازمان تاکید شد.
رئیس سازمان هواشناسی کشور در این مراسم اظهار داشت: نگاه ما در سازمان هواشناسی کشور به فعالیت های عملیاتی محدود نیست بلکه در سازمان در حوزه پژوهش نیز فعالیت می شود.
وی افزود: با همین نگرش یک بازوی علمی به نام پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور با ابتکار مدیران پیشین در سازمان راه اندازی شد که بتواند فعالیت های عملیاتی را به بهترین شکل هدایت کند.
سحر تاج بخش مسلمان با بیان اینکه باید فاصله صنعت و دانشگاه کوتاه شود، ادامه داد: نبود زبان مشترک در حوزه های عملیاتی و علمی یکی از عوامل وجود این چالش قدیمی در برخی دستگاه های اجرایی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد:خوشبختانه در سازمان هواشناسی با تدبیر مدیران وقت پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور راه اندازی شد تا ابتدا نیازهای عملیاتی سازمان و بعد از آن نیازهای عملیاتی سایر دستگاه های اجرایی را تامین کند.
وی تصریح کرد: این پژوهشگاه اکنون پروژه های زیادی برای سازمان هواشناسی و سازمان های دولتی اجرا کرده است که برخی از آن ها شامل پروژه هایی برای سازمان های اداری و استخدامی، انرژی های نو، شرکت ملی گاز و... است. این موضوع به خوبی نشان می دهد که ارتباط بین فعالیت های اجرایی با پژوهش و دانشگاه در سازمان هواشناسی برقرار است.
تاج بخش اضافه کرد: این مایه خوشحالی است که امروز تکالیف قانونی سازمان هواشناسی کشور عمدتا به وسیله فعالیت های متخصصان خودمان در پژوهشگاه و مراکز تابعه آن در مشهد و ایلام انجام می شود. راه اندازی سامانه های هشدار سیل، پیش بینی آلودگی هوا در ۱۰ کلانشهر، پیش بینی و هشدار گردوخاک و... نمونه هایی از این فعالیت ها است.
وی ادامه داد: امروز در سازمان هواشناسی کشور قابلیت اجرای مدل های تمام کره ای وجود دارد و با تامین زیرساخت های آن می توان با تکیه بر دانش فنی و علمی متخصصان سازمان این کار را عملیاتی کرد.
رئیس سازمان هواشناسی کشور در بخش پایانی سخنانش با تاکید بر لزوم حمایت از ایده ها، طرح ها و دیدگاه های فناورانه در سازمان گفت: از سال آینده ترتیبی اتخاذ شود تا از ابتکارات نوآورانه در حوزه پژوهش تقدیر شود.
وی خاطرنشان کرد: تعداد زیادی نیروی جوان و خلاق در حوزه دیدبانی سازمان وجود دارد که شناسایی آنها سخت نیست چرا که قطعا فرد خلاق و توانمند، خود به خود، خودش را با کار درست و تولید محصول خوب معرفی می کند.
نظر شما :