معاونت پژوهشی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران با همکاری پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور؛

مجموعه کارگاه های آموزشی دینامیک فرسایش بادی و مدل های پیش بینی آن برگزار می شود

۰۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۶ کد : ۱۴۰ اخبـــار پژوهشگاه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، معاونت پژوهشی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران با همکاری پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور به مناسبت روز جهانی مقابله با بیابانزایی مجموعه کارگاه های آموزشی با موضوع "دینامیک فرسایش بادی و مدل های پیش بینی آن" را برگزار می کند.

در این نشست که به صورت حضوری و مجازی در روزهای دوشنبه 8 خرداد و سه شنبه 16 خرداد 1402 در محل تالار شهید مطهری دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار می گردد، سارا کرمی "استادیار پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور و عضو گروه پژوهشی آلودگی هوا و گردوخاک" و طیبه مصباح زاده "دانشیار دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران و عضو شورای سیاستگذاری علمی سازمان ملل در کنوانسیون مقابله با بیابانزایی" به ارائه مطالب می پردازند.

علاقمندان می توانند به صورت حضوری و همچنین به صورت مجازی از طریق نشانی https://vroom.ut.ac.ir/Utcan1 در این کارگاه آموزشی شرکت نمایند.

کلید واژه ها: روز جهانی مقابله با بیابانزایی دانشگاه تهران پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور وزارت راه و شهرسازی سازمان هواشناسی کشور